Минали събития


Ателие за мартенски красоти

Арт работилничка

Дарение в село Атия - 24.12.2015

Сдружение „ЛЯСТОВИЦА“ Дарява на новия параклис в с.Атия Чудотворна иконана Св.Богородица от Рупите, икона на Богородица лично изографисана от наша „Лястовичка“-Татяна Пейчева, Икона от м-р Св.Пантелеймон-Велики Преслав, Новият Завет-Библия подарък от Българската църква в Хамбург. Весели празници за всички Християни.

Кулинарен урок за деца - 21.05.2016

Кулинарен урок за деца „Здравословни крекери и ореховки“. Благотворителна акция на сдружение „Лястовица“.

Дарение за сираците в село Бата - 11.04.2012 г.

Гостуване в дома за сираци в с.Бата община Поморие.Дарение на дрехи,храна,книги и други вещи

Две, нови дарения по повод денят на детето. 02.06.2016

По повод ден на детето-1.06- Сдружение „Лястовица“-Бургас, направи две дарения: 1. Дарение за Читалище „Възраждане“-с.Атия нови книги за деца. Съвременни романи и приказки. Новите книжки ще зарадват децата от с.Атия и ще направят лятната ваканция по-приятна и разнообразна. 2.Другото дарение отиде в гр.Черноморец -ОУ „Хр.Ботев“ за 6 клас. Бяха дарени комплект „Букварино“.
Това е образователен комплект на сдружение „Азбукари“-вклъчващ историческа игра „Букварино“, карта „Обичай Родината“, книга „Исторически лабиринт с любопитна информация за живота на 60 личности в българската история“, и по един комплект тетрадки за всяко дете с образи на исторически личности.

Тренинг „Пробуждане“ - 11.03.2016

Тренинга се проведе на 3,4,5 март 2016г. в еко семеен хотел „Изворите“-с.Младежко /Странджа/. Тренинга се реализира с любезното съдействие на Виолина Райнова.

Кампания "Подари "Мечта"

Кампания „Подари мечта“- Благотворителна акция по събиране на средства за Светла Манасиева. С любезното съдействие на редактор и творец Румяна Еманоилиду, бяха продадени над 100 бр. от книгата „Велик ден“ написана от авторката и средствата се посветиха на мечтата на Светла да посети Италия.

И още много събития , организирани от сдружение “Лястовица"- организационни, благотворителни и други.