ТЕРАПИЯ С КАРТИ


Какво представлява Ангелска терапия?

Дорийн Върчу провежда своите курсове по Ангелска терапия от 1997 г., помагайки на хиляди хора да усвоят уменията на духовното лечение и да се научат да правят психични тълкувания съвместно с ангелите и архангелите. В това ръководство тя е събрала методите, основните практики и упражненията, които тя преподава на своите ученици. Независимо дали вече сте лечител, или просто искате да усъвършенствате своите естествени духовни дарби, тази книга може да бъде ваш постоянен спътник и справочник, до който да се допитвате.

Дорийн Върчу е ясновидка и доктор по психология, която работи със сферите на ангелите, елементалите и Извисените учители. Д-р Върчу провежда семинари по целия свят и е чест гост на много телевизионни и радио предавания. Дорийн е авторка на много книги и гадателски карти, сред които „Лечение с ангели”, „Чудесата на Архангел Михаил” и „Ежедневни напътствия от вашите ангели”. За повече информация можете да посетите www.AngelTherapy.com.

Как работят ангелските карти?

 

Край вас винаги има ангели-пазители,които ви нашепват полезни и изпълнени с любов напътствия,за да ви помагат във всяка област на живота. Ако ви е трудно да ги чуете,тези карти ще „увеличат звука” и ще направят по-разбираеми думите,които ви казват небесните същества.

Ангелската терапия е мощен,ефективен и безопасен лечебен метод,с помощта на който ще се освободите от страховете си и от други емоционални блокажи,ще получите съвети за житейския си път като цяло.Ангелите-пазители и архангелите,които са около вас дори в този момент,се подчиняват на универсалния Закон за свободната воля,според който те не могат да се намесват в живота ви, ако не са получили вашето разрешение. А ако вие не сте сугурни за какво точно ги молите? Или не знаете как да се обърнете към тях? Ето тук на помощ идват гадателските карти.

Тези карти биха могли да извадят на повърхността някои скрити блокажи и дави помогнат да получите напътствия от ангелите.Към всяка карта са дадени препоръчителни техники,с чиято помощ може да разберете ангелските съвети и да започнете да се лекувате. Освен  това те ще ви насърчат да установите по-тясна връзка с могъщите архангели-особено с архангел Михаил,който ви закриля и ви освобождава от страховете ; както и с архангел Рафаил-ангела-лечител, който ви носи радостта от физическото здраве и жизненост.

Гадаенето с карти е древен способ за свързване с ангелите и духовните водачи,издържал проверката на времето. Основава се върху нумерологията на Питагор,според която всички числа и фигури вибрират с математически строго определени честоти.

Не можете да сгрешите при използването  на картите, защото те действат според непогрешимия Закон за привличането. Това означава,че вашият въпрос винаги ще привлича в отговор най-подходящата карта.Ще изтеглите тази, която най-добре съответства на вибрацията на зададения въпрос.

Ако желаете да се докоснете до посланието на ангелите за вас, може да запишете своя час на тел: 0887909667

Начина на работа е свързан с лична среща в духовна среда. Представител и ученик на д-р Върчу, при нас е Галена.