ЛЕЧЕНИЕ С ЧИСЛА


Григорий Грабовой е физик и математик, академик, автор на открития в областта на информацията и на оригинална работа за прогнозиране, моделиране и управление на бъдещето. Той разработва метод за предотвратяване на болести, изменение на личната и колективната съдба и предотвратяване на глобални катастрофи чрез неумиране.
Неговата идеология стъпва на идеята за вечен живот, който човекът е способен да създаде сам. Механизмът на неумиране предполага пълна саморегенерация и контрол върху цялото околно пространство. По тези теми Грабовой пише книги и изнася стотици семинари. Днес в широк кръг е известна само част от неговата идеология – въздействие върху събитията чрез числови кодове.
В процеса на обучение по метода на Грабовой се овладяват технологии за управление със силата на собственото съзнание. Това действа на различни нива – за възстановяване на физическото тяло, за хармонизация на отношенията.
Самият Грабовой строи нова хармонична реалност в 6 конкретни направления (таблица).

С прости думи човекът ще се научи да управлява тялото си, да се предпазва от заболявания, да управлява климатичните условия, да предотвратява аварии, катастрофи, екологични бедствия. Чрез съзнанието той ще възстановява околната среда. Ще действа като самият Създател, като прави собствен избор и гради собствена реалност. Човекът, според Грабовой, е целият свят, той е вечността, с безпределни сили и безгранични възможности. Той е способен с волята си да преобразува света и да бъде Създател.
Мнения на известни и неизвестни хора
Светлана Копишева – най-активната последователка на Грабовой, свалила на текст огромно количество от неговите семинари, твърди, че той е атлант, нещо повече – маг от Атлантида, но не човек, а с произход от съзвездието Орион.
По думите на сестрата на Грабовой Вали, брат й от малък се отличава с необичайни способности, които са приемани просто като странности. Той казвал, че се помни от „червата“ на майка си и че вижда как работят органите му.
През 1995 г. Грабовой се среща с Ванга в присъствието на журналистката от БНТ Валентина Генкова. По нейни думи, двамата са говорили за ядрено-екологичната опасност за планетата, за удължаването на човешкия живот, за възможността да не се умира и за обединяване на религиите.
Тя се е изказала ласкаво за него и го е окуражила да продължи да върши своята работа в Русия и в никоя друга страна. Казала: Ти много можеш, ти си длъжен да помагаш на хората.
Как се работи с числата
Една от техниките на Грабовой за изменяне на физическата реалност е посредством числови кодове. Именно тази част от учението му придобива най-широка известност и привлича интереса на обикновените хора. Числата намират практическо приложение в няколко области:

  1. Лечение, премахване на болести – болестите се свързват с конкретни кодове, съчетания от цифри, които въздействат за премахването им и възстановяване на „базисното“ положение в тялото. Грабовой казва кодът да се изпише и да се прикрепи върху болното място;
  2. Профилактика, поддържане на здравето – витамините и останалите ценни нутриенти също имат свои кодове. Ако те се изпишат върху лист и той се прикрепи към бутилка вода, то човек ще приема нужното по естествен начин;
  3. За моделиране на житейския път – чрез числови комбинации човек влияе върху бъдещите събития, като ги привлича или отблъсква от живота си. Това важи за малките ежедневни събития и за ключовите сфери като пари, любов, взаимоотношения. Отново се действа с изписване на кодове, които се държат в близост до физическото тяло;
  4. Израстване на душата и разгръщане на съзнанието – чрез кодове се повлиява върху нематериалните компоненти на човека. Кодовете се поставят върху сърцето или третото око, а може да се „магнетизира“ вода и да се приемат вътрешно.

В този смисъл, с числата на Грабовой постигаме желаното, най-доброто. Изграждаме най-добрата своя версия. Това става чрез контакт с числата. Комбинациите могат да се изпишат, да се мислят или изговарят. А има и конкретна медитация с кодовете.

Техника на медитация върху число

Медитативната техника дава възможност за продължителен контакт и възприемане на числовите кодове, за дълбоко концентриране върху тях. Умът не се елиминира, а се „впряга“ в тази дейност, което е положително.

След изпадане в разхлабено медитативно състояние, човек се съсредоточва върху последователността на цифрите в нужния му код (работи се с един код за една медитация). Разглежда всяка цифра отделно и мястото й в редицата.

За индивидуална консултация и съставяне на рецепта за лечение с числа, може да си запишете своя час на тел: 0877883037

Цена: 30 лв.