Настоящи събития


„ЛЯСТОВИЦА”- ЦЕНТЪР ЗА ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ И ПСИХОЛОГИЯ
ЛЯСТОВИЧКАТА СЕ СМЯТА ЗА ЕДНО ОТ ВЪПЛЪЩЕНИЯТА НА ИИСУС ХРИСТОС. В ХРИСТИЯНСКАТА СИМВОЛИКА ОНЕЗИ, КОИТО СЕ ОБРЪЩАТ С МОЛИТВЕНА ПРОСБА КЪМ БОГА, СЕ УПОДОБЯВАТ НА ЛЯСТОВИЧКИ. МЛАДАТА ЛЯСТОВИЧКА Е СИМВОЛ НА ЖАЖДАТА ЗА ДУХОВНА ХРАНА.

ЛЯСТОВИЧКАТА Е ПРЕДВЕСТНИК НА ДОБРОТО, ЩАСТИЕТО, НАЧАЛОТО. ОЛИЦЕТВОРЯВА НАДЕЖДАТА, ПОЛОЖИТЕЛНИЯ ПРЕХОД, ВЪЗРАЖДАНЕТО, УТРОТО, ПРОЛЕТТА, ИЗГРЕВА НА СЛЪНЦЕТО, ПРИЛЕЖНОСТТА, ДОМАШНИЯ УЮТ, БАЩИНОТО НАСЛЕДСТВО.

ЦЕНТЪРЪТ ОБЕДИНЯВА ЕКИП ОТ ПЕДАГОЗИ, ПСИХОЛОЗИ, ХОЛИСТИЧНИ ТЕРАПЕВТИ С ОПИТ В ИНДИВИДУАЛНО КОНСУЛТИРАНЕ И ТЕРАПИЯ, И ТРЕНИНГ-ОБУЧЕНИЯТА С ДЕЦА И ВЪЗРАСТНИ.

ПРОФЕСИОНАЛНАТА НИ ПОДКРЕПА Е НАСОЧЕНА КАКТО КЪМ ОТДЕЛНАТА ЛИЧНОСТ, ТАКА И КЪМ ЗНАЧИМИТЕ ЗА ВСЕКИ ЧОВЕК ОБЩНОСТИ-ПАРТНЬОРСКАТА ДВОЙКА, СЕМЕЙСТВОТО, РАБОТНИЯ ЕКИП, ПРИЯТЕЛИ, ОРГАНИЗАЦИИТЕ.

ЦЕНТЪРА Е СЪЗДАДЕН ОТ „СДРУЖЕНИЕ ЛЯСТОВИЦА”, СТАРТИРАЛО 2012Г.С БЛАГОТВОРИТЕЛНИ АКЦИИ, МЕРОПРИЯТИЯ И КУЛТУРНИ СЪБИТИЯ.

ЦЕНТЪРЪТ ПРЕДЛАГА РАЗНООБРАЗИЕ ОТ СЕМИНАРИ, ЛЕКЦИИ, ПРЕЗЕНТАЦИИ, РАЗЛИЧНИ ЗАНИМАНИЯ, ПОМАГАЩИ ЗА УКРЕПВАНЕ НА ДУХА И ТЯЛОТО, МЕДИТАЦИИ И ДРУГИ. ИНСТРУКТОРИТЕ СА СЕРТИФИЦИРАНИ С ОПИТ И ЗНАНИЯ. ВОДЕЩИТЕ НА СЕМИНАРИТЕ СА ЛЕКАРИ, ПСИХОЛОЗИ, УТВЪРДЕНИ В НАЦИОНАЛЕН ИЛИ В СВЕТОВЕН МАЩАБ ДУХОВНИ ПРАКТИЦИ.

Изправете се срещу тревожността и погледнете страха в очите.
Програми за цялостно лечение на тялото. Цикъл обновяване.
Няколко грешки които допускаме с децата си.
Отново заедно в нашата образователна занималня